23 Temmuz 2010 Cuma

EL FALI

EL FALI, kendinizi tanıyabilmeniz, farkında olmadığınız özelliklerinizi anlayabilmeniz için kullanabileceğiniz, kadim ve gizemli bir sanattır. Güçlü ve zayıf yanlarınızı, yeteneklerinizi ve sınırlarınızı anlamakta, kişiliğinizi geliştirmekte size yardımcı olacaktır. Elinizdeki çizgiler, kişiliğinizin ve kaderinizin aynasıdır.



El falı nasıl bakılır ;
Elinizin şekli, Hayat Çizgisi, Akıl Çizgisi, Kalp Çizgisi ve Kader Çizgisi, hem yaşamınızı, hem de kişiliğinizi oluşturan temel öğelerdir.El falınıza sol elinize göre bakmalısınız.
El falınıza bakmak için elinizin şeklini bulun.



KARE EL

Çalışkan bir insansınız. Sağduyunuz ve pratik yanınız oldukça gelişkindir. Yaşama katılımda bulunmak, amaçlarınıza ulaşmak için mücadele etmek sizi korkutmaz. Düzen, kurallar ve rutin bir yaşam sizin için oldukça önemlidir. Her hangi bir kapalı ortamda bulunmak yerine, açık havada ya da bağımsız olabileceğiniz bir şekilde çalışmak daha başarılı olmanıza yardım eder. İş yaşamınızda kuralların dışına çıkmamayı tercih edersiniz. Hayal gücünüzü ve yaratıclığınızı geliştirmeniz gerektiğini bilmelisiniz.



KONİK EL

Duygusal yanınızın çok gelişkin olduğunu söylemek gerekir. Yaratıcılığınız ve hayal gücünüz son derece zengindir. Yaşamınızda çeşitliliğe duyduğunuz ihtiyaç, kişiliğinizde adaptasyon yeteneği canlılık ve yüksek motivasyon olarak kendini gösterir. Rutin ve düzenden pek hoşlanmazsınız. Sezgilerinizin gücü, size söylenmeyenleri bile anlamanıza izin verir. Organizasyon gücünüz çok yüksek olmasına karşın, konsantrasyon gücünüzdeki zayıflıklar problem yaşamanıza neden olabilir.



SPATULA EL

Son derece enerjik ve aktif bir insansınız. Fiziksel ve mental gücünüz, yaşamınızdaki pek çok engelin üstesinden gelmenize yardımcıdır. Zihinsel aktivitelerinizin ve gücünüzün yoğunluğu, genellikle çağın çok ilerisinde fikirler üretmenizde size yardımcıdır. Araştırmacı, yaratıcı yanınız hayatta pek çok meslekte başarılı olabileceğinizin işaretcisidir. Kendi fikirlerinizi yaratabildiğiniz ve kullanıma geçirebildiğiniz zaman, motivasyonunuz çok arttığı için, üretken ve çalışkan bir kişilik sergilersiniz.



PİSİŞİK EL

Duygusal ve sezgisel yanınız son derece kuvvetlidir. Genellikle çok duyarlı, hassas ve kolayca kırılabilen bir insansınız. Hayal gücünüzün kuvveti zaman zaman günlük yaşamın gereksinimlerinden uzaklaşmanıza ve başka dünyalara kaymanıza neden olabilir. Güzellikler ve estetik olan her şey yaşamınızda çok önemli bir yere sahiptir. Sezgileriniz ve duyu dışı algılarınız kimi zaman çok kuvvetli bir hale gelerek, yaşamınızı yönlendirmekte ya da başka insanlara tavsiye vermekte size rehberlik edici bir konuma da gelebilir.




KARIŞIK EL

Çok farklı ilgi alanlarına ve yeteneklere sahip olduğunuzu söylemek gerekir. Farklı konularla aynı anda ilgilenebilen, çokyönlü ve zeki bir insansınız. Ancak bu farklı konulara karşı hissettiğiniz ilgi, zaman zaman yüzeysel kalmanıza, hiç bir konuda uzmanlaşamamanıza neden olabilir. Zaman ve enerji kaybının neticesinde, ulaşmak istediğiniz amçalarınızı gerçekleştirememek tehlikeniz her zaman vardır. Engin toleransınız ve esnekliğiniz insan ilişkilerindeki başarınızın temel kaynağıdır

1 yorum:

Unknown dedi ki...

Elimin hangisi olduğuna karar veremedim :) ama hepsinden de bişeyler var gibi,ortaya karışık bi fal çıktı :)