16 Nisan 2010 Cuma

TERAZİ BURCU

Arkadas olarak terazi


Terazi burcunda dogan kisilerin ait olmaya gereksinimleri vardir. Arkadaslik onlar icin nefes almak kadar gereklidir. Genellikle derin ve urpertici dostluklar kurmazlar. Arkadaslik onlar icini cok az yalniz kalmalarini saglayan onur ve eglenceli bir yoldur.

Terazi ortaklik burcudur onlara gore evlilik ve kardesce bir ortaklik arasinda temelde bir ayrilik yoktur. Cunku sehvet duskunu degil idealistdirler. Sevgiliyi her seyden once bir arkadas olarak gorurler. Terazi'ler ender olarak kendilerini bir iliskiye tam olarak verirler. Kendilerine biraz teklifli bir gorunum vererek, onemli bir bolumu her zaman yedekte tutarlar. "Lutfen cok icli disli olmayin" diyen bir agirdan almadir bu sanki… iste bu agirdan alma, diger olumlu ozellikleriyle birlikte onlari ilginc ve aranan kisiler yaparlar. Hic kimse cekici ve hafifce de direnen Terazi kadar dayanilmaz olamaz…


Terazi'ler hos, sevimli, ince, ve buyuk birer diplomattirlar. Karsilastiklari herkesin kendilerini sevmesini arkadas olarak kabul etmesini isterler. Kabadayi, saldirgan ve yabansi tipleri sevmez, birlikte bulunmaya zorlanirlarsa hasta olabilirler.

Cogunuzun bildigi gibi Terazi burcunu, sevgi, guzellik ve uyum gezegeni olan Venus yonetir. Bu ozellikler Terazi iliskilerinde aradiklari temel ozellikleridir. Calistiklari, yasadiklari yerlerde artistik ince ve sevimli olana yaklasirlar. En iyi arkadaslari, yaratici ve guzel sanatlarda ustalasmis, bunlara deger veren, ya da meraki olan kisilerdir. Terazi'lerin kendileri de bu konularda yeteneklidirler. Renk uzmani, dekorator, kuafor, guzellik uzmani ya da guzellestirmeyle ilgili diger mesleklerle ugrasan kisilerle ortaklik kurabilirler.

Eglenceyi, iyi giyinmeyi, arkadaslarinin evine gitmeyi severler. Ev sahibi olarak da, konuk olarak da ince, kibar ve neselidirler. Arkadaslarinin cogu kentlerde sosyal yonden sivrilmis etkili kisilerdir.

Terazi'ler cevrelerine yeni ve ilginc kisiler getirmek icin ellerinden geleni yaparlar. Sik sik arkadaslarina copcatanlik yaparlar.

Bu kivrak zekali insanlar biraz huysuzdurlar. Ne yapacaklari onceden pek kestirilemez. Umursamaz kaldiklarinda elestirici, saldirgan ve parlamaya hazir olabilirler, fakat dengelerini cabuk bulurlar. Ne de olsa simgeleri Terazi'dir.

Onur ve adalet duygulari gelismistir. Arkadaslarindan biri onlarin yaninda bir zavalliya haksiz saldirida bulunursa sert bir azar isitebilir. Terazi'ler insanlarin kardesligine yurekten inanirlarsa da is uygulamaya geldi mi onlari bulamazsiniz, cunku rahatlarina duskundurler ve gereksiz sikintilara katlanmazlar.

Bu insanlar sevimli arkadaslardir.

Hiç yorum yok: